Företagare

Att driva ett företag är både roligt och ansvarsfullt, ofta förenat med bland annat personligt ekonomiskt och juridiskt ansvar där det idag ställs rätt höga krav på att företagare måste känna till lagar, förordningar och föreskrifter som ska följas i den egna verksamheten.

På Juristfirman Lexforum har vi god erfarenhet av hur vardagen ser ut för företagare, särskild småföretagare som har lite eller begränsad med relevant juridisk kompetens. Det är inte alla företagare som har de resurserna i tid, ork eller kompetens att känna till alla tillämpliga lagar och regler i den egna verksamheten samtidigt som man ska driva sitt företag. Vi kan vara den resursen.

Som kundföretag hos oss får ni konkret hjälp med att identifiera företagets rättsliga problem och att hitta rätt lösning. Med vår långa erfarenhet av företagsrättsliga frågeställningar och problem kan vi genom vår juridiska kompetens bistå våra kundföretag bl a med genomgång av företagets avtal/kontrakt, rådgivning, tvistlösning, processföring i domstol mm. 

Vi kan hjälpa våra företagare att koncentrera sig på det de gör bäst – sina affärer. Låt oss oroas över ”pappersarbetet”, medan ni koncentrerar er på att göra affärerna.

Vi har som ambition att vara en naturlig samtalspartner och rådgivare i juridik och ekonomi för både ledningen och beslutsfattare till våra kundföretag. Vi lovar er fullt engagemang, innefattande en hög tillgänglighet och förmåga att identifiera och tillmötesgå ert behov. Ni erbjuds kvalitativt hjälp med de juridiska och ekonomiska problem eller frågor ni ställs inför dagligen samt få svar på era frågor. 

All erfarenhet visar att det lönar sig att kontakta sin jurist i förväg och inte efteråt. Ni har säkert hört uttrycket ”okunnighet om lagen straffar sig”. Vi säger istället "kännedom om lagen lönar sig". Så ring oss för en konsultation.

Läs vidare om de rättsområden vi kan hjälpa ert företag med genom att klicka här.

 

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)